Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

14.10.2010

Interin hipsterit, ryynimakkara sipulikastikkeessa ja Sherwoodin metsä

Blogien kävijälaskuri on ihmeellinen asia! Tiedän sen avulla esimerkiksi, että kun kerran olin laittanut sähköpostia eräälle kansanedustajalle (ent.), tämän jälkeen välittömästi blogissani oltiin käyty Eduskunnan domainilta, googlaten sitä asiaa, josta olin hänelle kirjoittanutkin. Samaten googlaamalla Pääkaupunkijuoksua, erilaisia lastenvaunuihin liittyviä asioita, postmodernismia taiteissa, autenttisuutta musiikissa, Keskuspuistoa, rekrytointikonsultteja tai jalkapallon siirtoikkunaa, viaton googlaaja voi päätyä satunnaiseksi matkailijaksi blogistaniini. Samaten aika usein blogistaniini päädytään jos halutaan valokuvia esimerkiksi eräästä Vihreästä poliitikosta, tietoa eräästä metsäprofessorista tai tietoa norjalaisista nimistä.

Nyt aivan viime aikoina sylttytehtaaseen on johtanut esimerkiksi seuraavia jälkiä:
- Lothar Matthäus (ent. saksalainen jalkapalloilija, nyk. Bulgarian valmentaja)
- Vladimir Horowitz soittaa Chopiniä
- Kruunuvuoren silta
- Malminkartano Piikapuisto
- Maailman merkittävimmät kirjailijat (en tiennytkään olevani kirjallisuustieteilijä. Kirjallisuusarvostelijanakin lienen kyseenalainen. Puhumattakaan siitä, että itse lukeutuisin em. kategoriaan)
- Inträdesförhör till medi
- Uutelantie Vuosaari
- Da Silva Chievo Verona
- Bussi Perhekunnantie
- Mikä on arvo - tasa-arvo
- Helsinki kaupunginvaltuusto kaupunginhallitus yleiskaavan laatiminen 1996
- vedenpuhdistamon lampi
- Norjalaiset miesten nimet (olen julkaissut kieliopin, jolla kuka tahansa voi itse keksiä norjalaiselta kuulostavia nimiä, sekä miesten että naisten)
- Norjalaisia nimiä
- Stoltenberg hiihto (oletan, että googlaaja halusi tietää, kuuluuko hiihtäminen Norjan pääministerin harrastuksiin. No, oletettavasti se kuuluu. Mikä ei olisi yllättävää. Hiihtihän Kekkonenkin.)
- Sosiaalinen tilinpito
- Kuusmiehentie Jokeri II
- Eduskunnan palkankorotus vastustus
- Norja
- töitä Oslossa (olen lähinnä asiantuntija siinä, miten Oslossa EI saa töitä)
- Sherwoodin metsä Helsinki
- Lenkkireitit Helsinki
- Haltiapolku Helsinki
- ryynimakkara sipulikastike
- Stansvikin kartanoravintola
- Laakso Helsinki
- Interin hipsterit (tämä lienee villein kaikista Googlen assosiaatioista. Olenhan mä kirjoittanut siitä, etten ymmärrä hipsteriyttä. Ja Inter on vilahtanut jalkapallon siirtoikkunapäivityksissäni. Muuten vältän kyseistä joukkuetta)
- Sareskoski (firma)
- yksi Vihreissä toimiva yksityishenkilö
- yksi kaupunkitutkija
- You tub cchopanin pianokonsertti

Olen siis nähtävästi jonkin sorttinen auktoriteetti ainakin edellämainituissa asioissa!

Ei kommentteja: