Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

18.9.2013

Mitä Kokoomusnuorista oikein voi tulla?

Taas yhden, tuoreeseen KNL:n keulakuva Susanna Koskeen henkilöityneen kokoomusnuorten mehukkaan ei paljastuksen vaan paljastumisen jälkeen, on syytä tutkia sitä, millaiseksi sitä ihminen voi tulla isona jos on nuorena kokoomusnuori. Belgiassa Kokoomusnuorena olemiseen ei edes tarvitse olla nuori, kun täällä taas nuoruus riittää ansioksi, usein ainoaksi.

Koska Kokoomusnuoren inhimillinen kehitys on vasta nupuillaan, tällä on vielä toivoa. Kokoomusnuoresta saattaa tulla isona, kun lupaava tulevaisuus on takanapäin
a) huonohampainen osastonsihteeri
b) halla-aholaiskäännynnäinen
c) entinen tuleva huippuosaaja
d) katkera entinen tuleva huippuosaaja
e) zyskowiczläis-bogomolottaja
f) vihreä
g) demari
h) vastuullinen päättäjä á la Jyrki Katainen.

Ei tarvitse siis olla kovin huolissaan siitä, että tämä maa jäisi nykyisten kokoomusnuorten haltuun. Kun eivät he varttuessaan enää ole kokoomusnuoria. Edellä on tullut todistettua, että siitä voi parantua, ja moninaiset ovat parantuneiden tarinat.

1 kommentti:

Michael Perukangas kirjoitti...

i) entiset tulevat vastuulliset päättäjät
j) katkerat entiset tulevat vastuulliset päättäjät