Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

7.9.2013

Pane kirjat ja äänitteet kiertämäänMaistuvatko nuoruutesi pop-suosikit puulta? Eikö heviä enää jaksa? Oletko tullut ”vahingossa” hankkineeksi kolme painosta Miles Davis-klassikkoa? Eivätkö My Favourite Things enää ole your favourite things? Mitä oikein tekisi niille tupla-Hotakaisille ja Sinuheille kun sillä Mirkallakin, jonka kanssa nykyään kirjahyllyni jaat, sattuu löytymään ne samat? Mihin sitä oikein joutuisi kaikkien niiden ruotsalaisdekkareiden kanssa?

Ei hätää. Tuo ne Porvoon pääkirjastoon. Porvoonseudun Vihreät ja Porvoon pääkirjasto yhdessä, ylpeänä esittävät: kirjojen, leffojen, lehtien ja äänitteiden kierrätyspiste! Tuo turhauttavaksi, tuhlattavaksi tai turhaksi jääneet omasi ja ota mukaasi mitä tarvitset tai muuten vain haluat! Jätä siis omat ei-enää-niin-suosikkisi ja hae toisen entiset lempparit pääkirjaston ala-aulasta!

Kierrätyspiste on avoinna viikot 39-40, eli 23.-5.10 Porvoon pääkirjastolla (Papinkatu 20). Toiselle viikollekin on tulossa epäilemättä kiintoisaa kamaa, mm. Jocke Lybeckin kirjastosta. Tule vilkaisemaan ja laita hyvä kiertämään!

Ei kommentteja: