Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

24.5.2011

Miksi Outi puheenjohtajaksi?

Uskon, että Outi puolustaisi sinnikkäästi puheenjohtajana juuri niitä arvoja ja asioita, joita potentiaaliset äänestäjät eivät Vihreistä eri syistä löytäneet: sosiaalista oikeudenmukaisuutta, elämän mielekkääksi kokemista ja puhdasta ympäristöä, myös kaupungeissa. Outia ajaa eteenpäin käsitys mahdollisuuksien tasa-arvosta ja hän puolustaa itseään säästämättä heikoimpia, hiljaisimpia ja syrjäisimpiä. Outille kansan edustaminen on luottamustehtävä ja muun toiminnan luonteva jatke, ja uskallan luottaa siihen, että hän puheenjohtajanakin olisi rehellinen toisille ja uskollinen itselleen.

Suositus on julkaistu myös Outi Alanko-Kahiluodon sivulla, jonne pääsee klikkaamalla otsikkoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ämmä pyrkii puheenjohtajaksi vain saadakseen enemmän liksaa ja valtaa. Kaikki muut puheet on täyttä paskaa.

Michael Perukangas kirjoitti...

Puheenjohtaja ei saa senttiäkään korvausta siitä, että hän saa puheenjohtajana vielä enemmän kuraa niskaansa jo sen kuran lisäksi, jota kansanedustajanakin jo saisi.