Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

16.8.2007

Kieron Dyer siirtyy West Hamiin

32 maaottelua Englannin maajoukkueessa pelannut Kieron Dyer siirtyy nelivuotisella sopimuksella West Hamiin. Eittämättömän lahjakas mutta loukkaantumisten piinaama Dyer viihtyy parhaiten keskikentän laidalla, mutta pelaa tarvittaessa muillakin keskikentän paikoilla, laitahyökkääjänä tai jopa laitapuolustajana. Ipswichin "traktoripoikien" kasvatti Dyer siirtyy Ironseihin Newcastle Unitedista, jossa hän on pelannut viimeiset kahdeksan kautta.

Dyerin siirron myötä Newcastle-taustaisten pelaajien määrä Ironseissa kasvaa jo neljään. Ennestään meillä pelaavat jo tänä kesänä siirtyneet Craig Bellamy, Scott Parker ja Lee Bowyer, jonka kanssa Dyer tunnetuin seurauksin tappeli kentällä kaudella 2005-2006, minkä seurauksena hän sai kolmen ottelun pelikiellon. Syynä kukkotappeluun sanotaan olleen naisen; toivottavasti molemmat ovat nyt aikuistuneet.

Virallisen uutisen voi lukea klikkaamalla otsikkoa.

Kuvalähde: www.whufc.com

Ei kommentteja: