Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

8.10.2007

Energiansäästöviikko 8.-14.10

Tänään alkaa energiansäästöviikko, johon jokainen voi osallistua mitä erilaisimmin tavoin. Kiasman aukiolla järjestetään tänään 19.45-20.15 tapahtuma, jonka sata ensimmäistä osallistujaa saa energiansäästölampun. Valot sammuvat Helsingissä useissa julkisissa kiinteistöissä. Tapahtumaa voi seurata myös internet-osoitteessa www.ylex.fi, mitä ei kuitenkaan suositella, kuten ei myöskään tämän blogin lukemista, sillä se kuluttaa paitsi sähköä, myös silmiä, lopulta vieden arvostelukyvyn, järjen ja liikuntakyvyn. Kotitietokone ja modeemi kuluttavat sähköä, ja parempi onkin tulla paikan päälle Kiasmalle.

Energiansäästöviikkoa voi viettää esimerkiksi luopumalla autosta ainakin viikoksi, ostamalla lähiruokaa, kilpailuttamalla sähköyhtiönsä, tarkistamalla ikkunansa eristeet ja pukeutumalla lämpimästi; viikolle on ennustettu koleita ilmoja, ja erityisesti oma pää kannattaa suojata.

Lisätietoja tapahtumasta Kiasmassa saa klikkaamalla otsikkoa.

Ei kommentteja: