Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

25.11.2010

Morganille ja Sissille uusi koti
Kaksi, aikuista, mustaa, leikattua kissaneitoa, Morgan ja Sissi, saivat pysyvän uuden kodin "sijaiskodistaan", jossa ne ovat olleet täysihoidossa nyt kaksi viikkoa neljän ihmisen huomion keskipisteinä. Niin kuuluukin olla. Kissojen kuuluu olla oman kotinsa kuningattaria. Se on kissan perusoikeus. Ja sitä näistä Kleopatrasta ja Nefertitistä on tainnutkin tulla Suutarilassa.

Kissoilla on ollut tärkeä tehtävä elämäni karvoittajina, lämmittäjinä ja seuralaisina, mutta elämääni ei voi kuulua sekä astmaa sairastava nainen että kaksi kissaa. Valinta on helppo.

Morgan ja Sissi ovat jo tähänastisten väliaikaraporttien mukaan kotiutuneet erinomaisesti: tarjolla on ajoittaista lampaanmaksaa sekä virtuaalisia oravanpaisteja kissojen omassa tosi-tv:ssä eli ikkunan takana puussa. Kissat saivat siis mitä ilmeisemmin paremmat olot kuin mitä minä olisin kyennyt tarjoamaan, matkustelen siksi verran paljon ainakin Porvooseen ja Osloon.

Ei kommentteja: