Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

4.11.2010

Nuoret pois tyhjän päältä!


Kuva: Vilma Pakkanen, Tukeva-työvalmennussäätiön starttipaja

22.-23.11.2010 Helsinki Congress Paasitorni

Syksyn Kumppanuusfoorumi avaa näkymiä nuorten todellisuuteen ja tarjoaa ratkaisuja siihen, miten tukea nuorten osallisuutta ja kasvua oman elämänsä aktiivisiksi vaikuttajiksi. Keskustelun keskipisteessä ovat jo tyhjän päällä ja putoamisvaarassa olevat nuoret.

Seminaari on suunnattu työpajoilla, kouluissa, oppilaitoksissa, kunnissa ja seurakunnissa nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, virkamiehille, päättäjille sekä muille nuorten tulevaisuudesta kiinnostuneille. Seminaarissa julkaistaan Valtakunnallisen työpajayhdistyksen tuottama pamfletti syrjäytymisestä ja köyhyydestä.

Ohjelma
Kumppanuusfoorumin kiinnostavissa alustuksissa pohditaan mm. tyhjän sisältöä, työ- ja elinkeinohallinnon keinoja, osallisuutta, ammatillisten perusvalmiuksien merkitystä nuorille, turvaverkkoja, vaihtoehtoisia koulutuspolkuja ja oppimisympäristöjä, sosiaalisen sirkuksen välineitä sekä valmennusyhteisön merkitystä nuorelle.

Seminaarin aiheisiin johdattelee, alustajia ja osallistujia haastaa rap-artisti Paleface, toimittaja Karri Miettinen.

Keskustelu jatkuu maanantain puheenvuorojen jälkeen Kumppanuuskokkareilla Paasiravintolassa.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksuun 210€ TPY:n jäsenorganisaatioiden edustajilta ja 230€ muilta sisältyy kahden päivän seminaariohjelma, lounas, kaksi kahvia, Kumppanuus- kokkareiden ruoka- ja juomabuffet sekä kumppanuusfoorumissa julkistettava pamfletti syrjäytymisestä ja köyhyydestä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 10.11. mennessä. Laskutus ennakkoon ilmoittautumisen perusteella. Mikäli peruutus tehdään 17.11. jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu.

Seminaaripaikka
Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5, puh. 09 7089 611. Tietoa kulkuyhteyksistä www.paasitorni.fi

Majoitus
Kumppanuusfoorumin osallistujille on varattu hotellihuonekiintiö ajalle 22.-23.11. kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevasta Hotelli Helkasta, Pohjoinen Rautatienkatu 23 mukavaan kumppanuushintaan 1hh 107€ ja 2hh 137€. Varaukset tunnuksella ”kumppanuusfoorumi” 22.10. mennessä puh. 09 613 580 tai s-posti reservations@helka.fi

Lisätietoa
Lisätietoja antavat koulutus- ja kehittämispäällikkö Anne Välimaa puh. 050 523 7583 ja tiedottaja Marja Hautaluoma puh. 045 131 5467

Ei kommentteja: