Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

29.5.2007

Vihreiden puoluekokousvalinnat26.-27.5.2007 Dipolissa pidetyssä Vihreiden puoluekokouksessa puheenjohtaja Tarja Cronberg valittiin yksimielisesti, ilman vastaehdokkaita, jatkamaan puolueen johdossa. Uudeksi puoluesihteeriksi valittiin Panu Laturi, ja varapuheenjohtajiksi kansanedustaja Jyrki J. Kasvi, kansanedustaja Johanna Sumuvuori ja Vihreiden naisten puheenjohtaja, Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen Mari Puoskari, joka on systemaattisesti puolustanut Helsingin Keskuspuistoa.


Puoluekokouksessa hyväksyttiin myös aloitteestani tehty Länsi-Helsingin Vihreiden puoluekokousaloite "Helsingin Keskuspuistosta ja Helsinkipuistosta kansallinen kaupunkipuisto", jonka voi lukea klikkaamalla oheista linkkiä:Muut puoluekokouksen päätökset voi lukea klikkaamalla otsikkoa.


Ei kommentteja: