Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

3.7.2007

West Ham pelaa ensi kaudellakin Valioliigassa

Valioliigasta viime kauden viimeisellä kierroksella pudonnut Sheffield United ja putoamiskurimukseen loppukaudesta tipahtanut Fulham haastoivat West Hamiin oikeuteen kahden argentiinalaispelaajan kauppaan liittyneiden epäiltyjen epäselvyyksien takia. Näistä Javier Mascherano, jonka vähäistä peliaikaa ihmeteltiin, siirtyi Liverpooliin, jossa hän on ollut avauskokoonpanon pelaaja, mutta jatkuvien siirtohuhujen kohteena oleva Carlos Tevez pelaa vielä Ironsissa.

Oikeus on puhunut, ja West Ham pelaa ensi kaudellakin Valioliigassa. Toivottavasti myös Carlitos pelaa ensi kauden Ironseissa, sillä hänestä tuli hitaahkon alun jälkeen Ironsien viime loppukaudella viimeisestä yhdeksästä pelistä seitsemän voittoa tuottaneen hämmästyttävän fenix-ilmiön katalysaattori heti kun hän oppi pukemaan kengät oikein päin jalkaansa.

Virallisen uutisen voi lukea klikkaamalla otsikon linkkiä.

Ei kommentteja: