Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

14.4.2013

Keskusta on pettänyt vanhemmat

Perjantain Uusimaassa nähtiin pettyneitä askolalaisvanhempia. Heillä onkin oikeus olla pettyneitä.

Edesmennyt isoisäni Niilo sanoi, että Kepu pettää aina. Askolassa Keskusta on ensin ajanut kunnan konkurssiin verokeinottelulla ja sitten vielä heittävät mullat kunnan päälle yksimielisesti. Moni keskustalainen oli Askolassa luvannut puolustaa kyläkouluja, joten he syyllistyvät äänestäjien pettämiseen. Keskustan petos on kaksinkertainen, sillä heikäläisethän ovat aina kunnostautuneet kylien ja maakuntien Suomen puolustajina. Äänestäjien kuluttajasuojan lisäksi mennä saa siis myös logiikka. Niilo oli oikeassa.

No, yhdistyneessä Porvoossa Keskusta on onneksi pikkutekijä, eikä askolalaisten tarvitse olla huolissaan siitä että he jäisivät suur-Porvoossa sen pahemmin periferiaksi kuin nytkään.

Kirjoitus julkaistiin tämän aamun Uusimaa-lehdessä.

Ei kommentteja: