Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

11.2.2013

Antijihadistit epäpyhässä liitossa sionistien kanssa

Paljastan nyt helmikuun skuupin:

Niin sanotun maahanmuuttokriittisyyden yksi haara, antijihadismi on löytänyt yllättävän liittolaisen diasporallaan: poliittisen juutalaisuuden valtioideologian. Se ja vain se erottaa sen hitleriläisyydestä. Muuten ajatustavat ovat analogisia: halutaan etsimällä etsiä syntipukkia.

Kun juutalaisia on vainottu vuosituhansien ajan kun vieraita sikoja oikeastaan melkein missä hyvänsä, antijihadistien poliittinen ohjelma on panna paha kiertämään. Nyt on muslimien vuoro kärsiä. Muslimit ovat uusi juutalainen.

Onko heillä sitten käynnissä diaspora? Ei, koska taustalla ei ole valtiollistettua ideologiaa. Nykypäivän maahanmuuttajien muuton käynnistävät lähtomaan olosuhteet: köyhyys, vaino tai sota, kun taas juutalaisia ajoi eteenpäin usko Luvatusta maasta, jossa lunastus toteutuisi.

Olen aina sorrettujen puolella, sattuivat nämä uskomaan tai olemaan uskomatta mihin hyvänsä. En ole sen paremmin antikristitty, antisemisti tai antimusulmaani. En muuten sen enempää olisi kiinnostunut siitä, mihin ihmiset uskovat, mutta ihmisryhmien epätasa-arvoinen kohtelu, älyllinen epärehellisyys, sokeus oman toiminnan motiiveille pakottavat minut vähemmistöjen ihmisarvon puolustamisen nimissä barrikadeille.

Ai niin, meinasi unohtua se tärkein, eli paljastus. Se seuraa vasta lopussa: antijihadistit eli suomalaiset rasistit ja sionistit ovat yhtenä rintamana muslimeita vastaan. Tässä epäpyhässä sodassa liittolaisiksi kelpaavat kaikki.

6 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Olen aina sorrettujen puolella, sattuivat nämä uskomaan tai olemaan uskomatta mihin hyvänsä.

Mites kun Lähi-idässä on vain yksi valtio, joka sortamatta sallii juutalaisuuden alueellaan - kumman puolella olet? Sortajien vai sorrettujen?

Michael Perukangas kirjoitti...

Lähi-Idässä on vain yksi semmoinen valtio kaiketi, juu. Sellaisia valtioita on muuallakin, esimerkiksi Yhdysvallat ja suuri osa muutakin läntistä maailmaa. Uskoisin, että suurimmassa osassa Etelä-Amerikkaa, Afrikkaa ja Kauko-Itääkin juutalaisuutta saa harjoittaa rauhassa. Enemmän taitaa olla niitä valtioita nykyään, joissa ei saa olla islaminuskoinen ilman että leimataan terroristiksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin niin, mutta vastaa nyt kysymykseen. Islamin harjoittamista ei kielletä yhdessäkään valtiossa, joten kuka se sorrettu ja sortaja nyt mielestäsi oikein on?

Hampus Munck kirjoitti...

^Suurin osa niistä valtioista, joissa islaminuskoinen leimataan terroristiksi, on niitä valtioita, joihin islaminuskoiset haluavat suurin joukoin muuttaa.

Michael Perukangas kirjoitti...

Kumiankka: kysymyksesi ei kiinnosta minua. Minua kiinnostaisi tietää, miksi olet valinnut olla huolissaan juutalaisten oikeuksista harjoittaa uskontoaan (ja elää) mutta viis veisaat muslimien vastaavista oikeuksista.

Kumitonttu kirjoitti...

miksi olet valinnut olla huolissaan juutalaisten oikeuksista harjoittaa uskontoaan (ja elää) mutta viis veisaat muslimien vastaavista oikeuksista.

Valehteletko tahallaan? En ole koskaan kieltänyt muslimien oikeutta harjoittaa uskontoaan.

Huvittavaa tuo että alat nimitellä kun et pysty perustelemaan valintaasi sisältyvää kaksinaismoralismia.

Miksi et esimerkiksi tuomitse tätä völikohtausta yhtä jyrkin sanoin kuin jos se olisi Israelin tekemä? Veikkaan että olet muslimien puolella poliittisista syistä (vasemmisto on ollut Suomessa 70-luvulta asti) etkä mistään solidaarisuussyistä. Tai humanitaarisesta.

Mitäs mieltä olet Malin tapahtumista - siellä kuulemma ranskalaiset ovat onnistuneet tappamaan pari sataa muslimitaistelijaa ilman ainuttakaan omaa kuolonuhria? Oletko Ranskan operaatiota vastaan, koska sen suhdeluku on jopa pienempi kuin juutalaisten vastaava Gazan taisteluiden aikana viimeksi?

Jos saan pyytää, niin olisitko johdonmukainen sitten kun vastaat.