Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

25.2.2013

Miksi homot kiinnostavat perussuomalaisia?

Pitävätkö he homoutta jotenkin niin hävettävänä asiana että se pitää salata tekeytymällä julkisesti kiihkeän homofoobiseksi? Miksi he eivät kohdista toimintatarmoaan jo olemassaolevien epäkohtien - kuten työttömyyden - torjumiseen vaan sohivat kuviteltujen uhkien suuntaan?

Kansanedustajat ovat myös kansanjohtajia. Perussuomalaisten vaalivoitto ei ainoastaan antanut parlamentaarisen äänen muuten päätöksenteosta syrjäytyneelle. Ei, se nimenomaan antoi heille äänen. Uskoisin, että kovin monia ei oikeasti voisi vähemmän kiinnostaa sukupuolineutraali avioliitto, mutta kun nämä heidän äänitorvensa sitä toitottavat niin pakkohan sen on olla ihan sieltä. Kansanedustajat ovat mielipidejohtajia ja voivat pakittaa yleistä mielipideilmastoa taakse vaikka 1800-luvulle.

En puolusta sukupuolineutraalia avioliittolakia vain ihmisoikeus- ja tasa-arvosyistä. Kannatan sitä myös siksi, että minulla ei ole mitään vaikeutta valita sitä, kumpaan ihmisryhmään kuulun: yleisten ihmisoikeuksien kieltäjiin vai tasa-arvoisten ihmisoikeuksien puolustajiin.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko on yksi näkyvimpiä sukupuolineutraalin avioliiton vastustajista. Hän kirjoitti aiheesta juuri Hesariin ja tämän bloggauksen otsikkoa klikkaamalla pääsee klikkaamaan hänen bloggauksensa aiheesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jestas. tämä kädenvääntö näinkin selkeästä tasa-arvokysymyksestä kuin sukupuolineutraali avioliittolaki on jo naurettavaa pilkkuerotiikkaa.

eihän mulla mitään muuta pointtia ollut, kuin että kyllä se laki saisi jo toteutua. ei jaksaisi odotella siihen asti että yhä ikääntyvä ja keskimääräisesti nuorempaa sukupolvea vanhoillisempi (sinänsä luonnollista) väestönosa kuolee pois ja jättää tilaa näille mahtavan naurettaville tasa-arvoa kannattaville nuoremmille sukupolville.

t. toistaiseksi äänioikeudeton hippipaska 17v.

ps. miten helvetissä mika niikon taustan googlailu johtaa mut tällaisille sivuille. muu materiaali onkin sitten iltalehden keskustelufoorumin syöpää, ei siinä mitään juu.

Michael Perukangas kirjoitti...

Moi,

se, että päädyt googlaamalla tänne, taitaa johtua siitä, että olen pari kertaa kirjoittanut asioista, joissa häntä on vaikea olla mainitsematta. Sinänsä yksittäiset kansanedustajat ovat sivuseikka, paljon vakavampaa on se, mitä he edustavat tai vastustavat. Kansanedustajathan eivät ole vain kansansa edustajia vaan myös kansanjohtajia.