Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

27.1.2009

Tyhjennysmyynti Itä-Lontoossa

West Hamin nykypelaajista suosikkini, puolustava keskikenttäpelaaja Hayden Mullins siirtyy tammikuun siirtoikkunalla Portsmouthiin. Numeroa 17 kantava Hayden on jokaisessa joukkueessa tarpeellinen näkymättömän työn sankari, nk. palloton pelaaja, joka vie vastustajalta tilan ja ajan ja katkoo syöttöjä. Hayden ehti edustaa Ironseja 178 kertaa.

Aki Riihilahti tuntee miehen hyvin, sillä he pelasivat samaan aikaan Crystal Palacessa. Aki mainitsi Haydenin monissa Palacen aikaisissa jutuissaan, ja hänellä ei ollut muuta kuin hyvää sanottavaa miehestä, joka tuli sittemmin kantamaan kunniakasta numeroa 17 West Hamissa, numeroa, jonka ovat tehneet tunnetuksi myös mm. Fabio Cannavaro ja jääkiekkoilija Jari Kurri.

Siirtoikkunan aikana Ironseista ovat lähteneet muihin maisemiin myös hyökkääjä Craig Bellamy, laitahyökkääjä Matthew Etherington ja keskikenttäpelaaja Nigel Quashie.

Ei kommentteja: