Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

29.9.2010

Rämä ryhmäyttäjä ja valuva valvoja

Olipa kerran ryhmäyttäjä, joka oli rämä. Kun hän oli vielä rumakin, kyseessä oli rumarämäryhmäyttäjä. Kun hän suunnitteli ryhmäytystä rullaluistimilla, tämä kyseessäoleva aktiviteetti olii rumarämärullaryhmäytys. Jos näissä rullaluistimissa rullat ovat rämät, silloin ryhmä, joka osallistuu ryhmäytykseen, on rumarämärämärullaryhmä. Ja jos tämä ryhmä on vielä ruma ja tyhmä, silloin kyseessä oleva ryhmätoiminto on rumarämäryhmäytysrämärullarumatyhmäryhmä.

Sitten oli myös valvoja, joka valvoi koetta salissa valoisassa, jossa oli siis paljon valoja. Hän oli siis valojavalvoja. Koska valojavalvoja oli viluinen, hän oli vilujavalojavalvoja. Ja koska vilujavalojavalvoja oli vielä niin väsynyt, ettei hän pysynyt kunnollisessa istuma-asennossa, kyseessä oli valujavilujavalojavalvoja.

Oheinen on omistettu Konsta Kuttaperkan elämäntyölle. Ja jos oheinen omistettu on ohut, se on oheistettu. Ja jos oheistettu on ohut, se on ohuistettu.

Ei kommentteja: