Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

5.9.2010

Muistoja ennen aivastusta

On se hyvä, etten ole enää mukana politiikassa. Luottamushenkilön ei sopisi sanoa takana kälättäville kanssamatkustajille, jotka ilmiselvästi on ekaa kertaa päästetty lennolle, vaikka heidän tiensä olisi pitänyt päättyä jo turvatarkastukseen syntyperäisesti liikaa nestettä sisältävinä, ylös saakka.

Alan ymmärtää, miksi niissä samoissa turvatarkastuksissa ei saa kuljettaa koneisiin teräviä tai kovia esineitä, sellaisia, joilla voi aiheuttaa toisille vahinkoa. Voisi meinaan tulla suuri houkutus ajatella sitä Oslon kellariin jätettyä putkipihtiä. On jotenkin hämmentävää sivarin, joka ei koskaan ole lyönyt mitään, löytää itsensä fantasioimasta siitä kuinka mukavalta se näyttäisi, kun olisi vääntänyt sillä putkipihdillä tämän hökötyksen nenän poskelle.

Sen sain selvää nasaalikälä- ja käkätyksestä, että toivoivat saavansa opintolainaa. Sitä minäkin toivon. Voi että pääsisivät opiskelemaan, ei se ainakaan heitä tyhmentäisi. Voi tähän tosin päteä sama kuin valon kantamiseen säkeillä.

Ihan pieni pyyntö. Pliis. Kanssamatkustajat: elkää viitsikö kälättää, huutaa kuin vähämieliset, valittaa kaikesta ja peittää tämä tökerön maailmanmiesmäisyyden taakse, vaikka näistä tulee mieleen pikemminkin puolimaailma, naisineen. Jos ei tämä ole mahdollista, lentoyhtiöt, pliis, karsinoikaa nyt edes s-tana nämä sinne pors-eiku business-puolelle! Ihmiselle, joka matkustaa usein, ja paljon, eikä ole muuta mahdollisuutta eikä paljoa varaa, ainakin säästyisi miettimästä niitä syntyjä syviä. Kuten: voi miksi mun pitää mennä sinne pankkiin tiistaina. Tai: mikäköhänköhän olikaan se pölypussinettikaupan webbiosoite. Ehkä pitäisi mieluummin ostaa sellainen oikein iso keskuspölyimuri. Sinne nuokin kuuluisivat, saastat. Kanssamatkustajien tyhmyydestä ei valitettavasti voi saada lentoyhtiöltä korvausta.

Alan todella olla huojentunut, että minusta ei tullut poliitikkoa. Ihminen, joka huonoina hetkinä vihaa kansojemme ei-edes-ihan-kaikkein-huonoimpia-aineksia näin paljon, tulee säästyneeksi paljolta. On hyvä olla ei-kukaan, etenkin matkustaessa kotiin lihapullarannikoksi luullusta Oslosta. Ihmisen kannattaa tietää, millaisten ihmisten kanssa hänen kannattaa seurustella.

Ensi kerralla hukutan hyypiöt punkkiin, hautaan itseni the Clashiin korvakuulokkeilla!

Kuulin yhden niistä myös kysyvän: "oonks mä jotenki tyhmä ku...", loppua en kuullut jo vapahtamiseni merkiksi avautuvien Nokioiden Granados-kakofonialta. Olet.

Ei kommentteja: