Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

5.6.2013

Kukka- ja foliohatut eivät sovellu kaikille hedelmille

Kun kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala (ps.) aikoo pikkulintujen laulaman mukaan huomisessa Eduskunnan lähetekeskustelussa tehdä aloitteen, jossa kiellettäisiin burkhat ja nigab-huivit julkisella paikalla, mitäs sitten pitäisi tehdä ns. kukka- ja foliohatuille, niin sanottu suvaitsevaisto kun tapaa piiloutua niiden alle?

Päähineiden alla ei vain suunnitella salaa attentaatteja tai maamme sala-altistusta herra ties mille aatteille. Ne tekevät joillekin sietämättömien ryhmien tunnistamisen myös helpoksi. Joten vinkiksi Saarakkalalle: onko niitä hattuja nyt niin järkevä kieltää, miten sitä nyt muuten erottaisi eko- ja muut terroristit.

Saarakkala ei ole ensimmäinen perussuomalainen, joka on ilmeisesti liikuttavan huolissaan naisen asemasta niin että onnistuu melkein peittämään sen että hän ei liene ensimmäinen, joka käyttää naisia rasismin keppihevosena.

Kun pääpersu Soini on niin huolissaan ollut useastikin kaikenlaisista hatuista ja myssyistä siinä määrin että hän näyttää herättäneen henkiin jo kuopatut sekä hattujen että myssyjen puolueet, niin muistuttaisin Saarakkalaa: ei sellainen hattu, joka soveltuu appelsiinille, sovellu välttämättä melonille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kas vain,vajaaälyinen punavihermädättäjä.Kuinka ihanan tuoretta.Oletko tänään narkannut paljonkin vai onko ihan luontaista typeryyttä taas??Aina ei voi olla ihan varma.Tiesitkö vajakki että meille joillekin tämä on ihan win-win tilanne.Joko ette saa perseilyänne onnistumaan tai sitten saatte ja joudutte itse maksamaan siitä.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL