Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

13.6.2013

Ketkä...

... 5 pisteen vihje:

- kunnanhallituksen yksimielisellä vähemmistöllä kannattivat kunnan työntekijöiden lomauttamista kun niukka enemmistö yksimielisesti vastusti lomautuksia?
3 pisteen vihje:
- ovat kymmeniä vuosia kuntansa valtapuolueena kannattaneet mahdollisimman alhaista veroprosenttia, jolla kunta on ajettu konkurssikypsäksi?
1 pisteen vihje:
- tarkista asia klikkaamalla tämän bloggauksen otsikon takaa löytyvää Uusimaa-lehden uutista.

Jos joku luulee, että vainoan jotain tiettyä puoluetta tai joitain tiettyjä puolueita, en vainoa. Puolueet ovat välineitä asioiden ajamiseen, eivät itseisarvoja tai hyviä kautta huonoja sinänsä. Minun logiikalleni on kuitenkin liian vaikeaa löytää yhteisiä nimittäjiä niiden muutamien, harvalukuisten tuntemieni sivistyneiden kaupunkilaisedustajien joita kyseisestä puolueesta tunnen ja kyseisen puolueen edustaman maakuntapolitiikan välillä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kovin sekava kirjoitus. Tarkista ihmeessä lääkitys.