Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

6.11.2007

Haluatko vaikuttaa ympäristöösi - tervetuloa Länsi-Helsingin Vihreisiin!Keskustelua tuttavallisessa hengessä Lähevin eduskuntavaalitilaisuudessa viime kevättalvella Munkan Max Cafessa. Löydä kuvasta yksi ministeri!

TERVETULOA LÄNSI-HELSINGIN VIHREIDEN SYYSKOKOUKSEEN!

Jurppiiko sinua lähiseudullesi suunniteltu automarket? Oletko huolestunut koululaisten liikenneturvallisuudesta? Ovatko ulkoilualueet sinulle tärkeitä?

Olet kiinnostunut vaikuttamisesta joko lähiympäristössäsi tai maailmanlaajuisesti, mutta luulet, ettei ääntäsi kuulla puoluepolitiikassa, joka muutenkin on eliittifossiilien salamyhkäistä puuhastelua? Asutko alueella Hesperiankadusta pohjoiseen ja Keskuspuistosta länteen? Jos vastauksesi molempiin kysymyksiin on kyllä, silloin Länsi-Helsingin Vihreät ovat juuri sinua varten. Me otamme kantaa juuri sinua askarruttaviin asoihin, ja meidän äänemme kuuluu. Sinusta riippuu, mihin otamme kantaa ja miten kauas se kuuluu. Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta vaikkapa syksyn kunnallisvaaleissa, silloin olemme sinulle juuri oikea kanava. Aikaansaavalle ihmiselle taivas on auki: voit olla mukana ihan vain kannattamassa hyviä asioita, toimia paikallisyhdistyksen hallituksessa, ja jos todella haluat päästä itse vaikuttamaan, voit pyrkiä kaupunginvaltuustoonkin, sinne, jossa todella päätetään siitä, mistä koulut lakkautetaan ja minne se tielinjaus vedetään. Vihreistä löytyy lukuisia rohkaisevia esimerkkejä siitä, kuinka paikallisista asioista kiinnostumalla voit päästä ensin kaupunginvaltuustoon, sittemmin kansanedustajaksi ja vaikka ministeriksikin; oikeusministeri Tuija Brax on jäsenemme.

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi siitä, miten vanhustenhuolto tulevaisuudessa järjestetään tai millaista liikennepolitiikkaa Suomessa harjoitetaan, voi jäsenenämme pyrkiä Vihreän puolueen työryhmiin, joita on perustettu useista eri aiheista, keskustelemaan ja kehittämään yhdessä tulevaisuuden politiikkaa. Meillä erilaisuus on rikkaus, emmekä arvioi ihmisiä heidän uskonnollisen vakaumuksensa, sukupuolensa, ikänsä, ihonvärinsä tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Tervetuloa Länsi-Helsingin Vihreät ry:n syyskokoukseen torstaina 15.11. Lyhty ry:ssä kello 18 (Konala, Tähkätie 4). Paikalle pääsee esimerkiksi busseilla 39, 45 ja 51. Tule vaikuttamaan ja vaihtamaan ajatuksia kansanedustaja Pekka Haaviston kanssa!

Ilmoittautumiset ja mahdolliset erikoisruokavaliotoivomukset voi välittää klikkaamalla "comments".

Ei kommentteja: