Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

19.8.2008

Adressi kaupunkimetsien puolesta

Mustavuoren metsää Vuosaaressa.Kaupunkimetsäliike kerää allekirjoituksia kansalaisadressiin, jonka tarkoitus on järjestää kunnallinen kansanäänestys siitä, haluavatko helsinkiläiset säilyttää nykyiset kaupunkimetsät suunnilleen luonnontilaisina virkistyskäytössä. Tarkoitus on kerätä 20 000 nimeä. Keräyspaikka on 3 sepän aukio, ja kerääjiä on paikalla ainakin tänään tiistaina 19.8, torstai-iltapäivänä 21.8. klo 14-18 ja tiistaina 2.9.

Kaupunkimetsäliike syntyi reaktiona siitä säikähdyksestä, joka seurasi kun Yleiskaavassa 2002 suunniteltiin eri puolilla Helsinkiä sijaitsevien viheralueiden kaavoittamista muihin kuin ulkoilumetsiksi. Lisää tietoa Kaupunkimetsäliikkeestä saa klikkaamalla oikealla olevan linkkilistan linkkiä.

Ei kommentteja: