Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

3.6.2010

Irons Grant-ed


West Ham vahvisti julkisen salaisuuden, nimittäen tänään virallisesti israelilaisen Avram Grantin managerikseen. Grant on toiminut israelilaisseurojen lisäksi Israelin maajoukkueen valmentajana vuosina 2002-2006, minkä jälkeen hänen ystävänsä, Chelsean pääomistaja Roman Abramovitsh nimitti hänet yllättäen Jose Mourinhon seuraajaksi Chelsean managerina. Puolen kautensa aikana hän johti Chelsean Mestareiden Liigan finaaliin ja Valioliigan kakkoseksi. Talouskurimukseen joutuneen ja putoamaan tuomitun Portsmouthin hän johti toisella yrittämällä Englannissa FA-cupin loppuotteluun, jossa se urhean taistelun jälkeen hävisi, ironista kyllä, Grantin entiselle seuralle Chelsealle 0-1. Portsmouth pelasi loppukauden muutenkin urhoollisesti Grantin alaisuudessa, vaikka sillä oli vaikeuksia saada koolle 11 tervettä miestä tai maksaa heille palkkaa.

Grantin nimitys haluttiin varmistaa jo nyt, jotta hän ehtisi valita omat miehensä apulaisikseen ja hankkia joukkueeseen haluamiansa pelaajia.

Kuvalähde: http://crabfootball.files.wordpress.com/2009/11/avram-grant1.jpg

Ei kommentteja: