Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

16.5.2012

Henri Hirvenojan aikalaistodistus minusta

Niin voin kertoa ollen kahden EU-toimiston johtajana Brysselissä, Pohjoismaiden edustajana EU-instituutiossa jne jossa Michael olisi tehnyt vähintäänikin paremmin! Lahjakkain tuntemani ihminen sosiaalisesti kun on kyse hienovaraisuudesta - ja myöskin ehdottomasti luotetettavin henkilö ei mikään peluri. Jos haet politiikkaan eteenpäin, kielellisesti fiksuin jonka tunnen:)

Vihreissä on joitain vesimeloneja, päältä vihreä sisältä punainen, hän ei ole sitä.

Tämän vanhan ystäväni Henri Hirvenojan vapaa kertomuksen minusta hän linkitti Facebook-sivulleni pyytämättä. Henrin tunnen yli 20 vuoden takaa, jo ajoilta ennen kun Suomi oli päättänyt hakea EU-jäsenyyttä. Kadotin Henkan vuosiksi kun hän loi uraa EU-elimissä. Tosiystävät eivät kuitenkaan koskaan katoa.

Me olimme niitä kokoomusnuoria, jotka olimme mukana siinä etujoukossa, jotka tekivät aloitteen Kokoomukselle EU-jäsenyyden hakemisesta. Puolueet vaihtuvat, ihmiset kuitenkin säilyvät.  Kiitos Henri!

Ei kommentteja: