Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

18.5.2012

Lehdistökatsaus perussuomalaiseen (EU)-politiikkaan

http://www.sampoterho.net/?p=1881

http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106077-eu-on-demokratian-kanssa-aivan-eksyksissä

http://tapanimaki1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106136-kreikan-syvä-kriisi

http://timosoini.fi/2012/05/eurokriisi-plokissa-linja-pysyy/

http://jarilindstrom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106067-kreikka-kysymys

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106169-eu-intoilijat-haluavat-ett%C3%A4-heit%C3%A4-ei-saa-arvostella-v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ss%C3%A4-olemisesta

Ylläolevat ovat viimeisen vuorokauden ajalta perussuomalaisten blogien linkkejä. Niissä puhutaan Euroopan talouskriisistä, tarkemmin sanottuna Kreikan tilanteesta.

Alla on viimeisen vuorokauden ajalta perussuomalaisten blogien sellaisia linkkejä, joiden alla puhutaan vanhustenhuollosta, sosiaali- tai terveyspalveluista, työttömyydestä tai syrjäytymisestä:Eipä ollut.

Kun esitin talvella kysymykseni Timo Soinille, miksi hän on sekä eduskuntavaali- että presidentinvaalikampanjoissaan jättänyt oman maansa vähäosaiset heitteille EU:n kustannuksella, hän ei vastannut.

Annetaan Perussuomalaisten edelleenkin unohtaa oman maamme todelliset ongelmat. Keskitytään me muut niihin. 

Ei kommentteja: