Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

17.6.2013

Miksi julkaisen nimetöntä palautetta blogissani?

Miksen vaadi oman nimen käyttöä blogini kommentaattoreille ja olen täten mahdollistamassa vastuutonta puskasta huutelua?

Ollakseni humaani ja antelias. Tarjotakseni ilmaisen foorumin, jossa nolata itsensä, jossa on sosiaalisen median osallistavuuden periaatteiden mahdollista kommentoida asian lisäksi myös sen vierestä. Täten blogini tulee olleeksi sosiaalinen media eikä vain silkka itseilmaisun kanava. Todistaakseni, että nk. sosiaalinen media on vääristynyt: siellä tyhjät tynnyrit kolisevat usein eniten. Peiliä en pysty kommentaattoreille tarjoamaan, sillä eivät he sellaista tarvitse. Ne, jotka tarvitsevat, eivät näe, ja loput eivät tarvitse.

Toki toivoisin, että voisin rohkaista ihmisiä jakamaan keskenään kipeitäkin aiheita, ja usein tämä käy vain nimimerkillä. Toinen vaihtoehto on epäillä kommentaattorien terveydentilaa.

Ei kommentteja: