Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

2.5.2012

Tämä metsä kaadetaan jäähallin tieltäMuseoviraston suojelemiin linnoituslaitteisiin kuuluvaa vallihautaa Maununnevan metsässä.

 Samaa toiseen suuntaan.

Olisikohan vielä tässäkin kohdassa jäähallin parkkipaikkaa?


Erämaalampi maununnevalaisittain. Taustalla kajastelee Hämeenlinnantien varren pyörätie.


Erämaa maununnevalaisittain.

Metsäpolku Hämeenlinnantien suunnalta Maununnevan suunnalle. Taitaisi mennä jostain tästä main jäähallin pohjoisempi seinä.

Sama toiseen suuntaan.

Kallioista rauhaa Hämeenlinnantien kupeessa.


Metsä Kaarelantien suunnasta. Tämän päälle jäähalli olisi tulossa. Veikkaan, että torspokuskit eivät käytä kuvan oikean alakulman pysäköintilaitosta.

Metsä Hämeenlinnantien puolelta katsottuna. Metsä on mitä mainioin melu- ja saastemuuri valtatien ja Maununnevan asuinalueen välissä. Siitä Kaarelan asukasyhdistys viis veisaa, vaan se on valmis uhraamaan Maununnevan rauhan.

Lisätietoa aiheesta saa allaolevasta linkistä:
http://perukangas.blogspot.com/2012/04/salailua-ja-vaaria-todistuksia.html

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Michael, kuvasarjasta Maununnevalta!

T; Birbana

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisin tiennyt sinun olevan alueella. Olisin tarjonnut metsäkahvit ;-)

Unknown kirjoitti...

Varastin jo muutenkin Kantsussa asuvan ystäväni aikaa pysähtymällä kuvaamaan. En olisi ehtinyt vaikka olisin kuinka halunnut. Toivottavasti kutsu on edelleen voimassa?