Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

21.3.2012

Voiko Postin kanssa solmia välirauhan?

Suhteeni Postiin on tunnetusti ongelmallinen, mikä ilmenee viime marraskuussa täällä Postille esittämästäni sodanjulistuksesta (kts.klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa). Viime aikoina, tarkemmin ottaen tämän sodanjulistuksen jälkeen, on näyttänyt siltä että Posti olisi parantanut tapansa. Veikkaaja on myöhästynyt vain kerran, ja silloin keliolosuhteet olivat niin mahdottomat ettei paikalle olisi päässyt edes Pasilla.

Olinkin jo miettinyt että josko olisin valmis sytyttämään rauhanpiipun ja tarjoamaan sen Postille. Mutta ei sittenkään. Nyt toi posti Amazonista tilaamani ison, yhteensä 17 cd:n lähetyksen suoraan kotiovelleni. Eivät onneksi Johnny Cash, Amy Winehouse, Erik Satie ja Franz Liszt kelvanneet naapureilleni. Eivät ole musikaalisia. Ovat korvansa tuohesta. Eikä sentään tullut minusta vastapäätä sijaitsevan Porvoonseudun musiikkiopiston sivulainasto rajattomalla laina-ajalla.

Ei kommentteja: