Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

28.3.2013

Sotka luulee lauantaita torstaiksi

Ei nyt kyse ole liian aikaisin paluumatkalle harhautuneesta muuttolinnusta, vaan huonekalukaupasta. Kalusteliike Sotkassa taitaa olla käytössä joku ei-juliaaninen kalenteri. Tämän voi päätellä siitä että kun he lupasivat, että tilaamani lastensängyn voi noutaa sieltä torstaina, tiedustellessani sitä uudestaan he lupailivat sitä loppuviikon aikana.

Kun ottaa huomioon, että kyseessä on pääsiäinen, asian voi tulkita kahdella tavalla: joko niin, että heidän mielestään torstai on lauantai. Tai sitten he kieltäytyvät tunnustamassa kirkollispäiviä ja pitävät putiikin avoimena myös pe ja su.

Ei minullekaan saa tehdä ohareita. Vielä raskauttavamman palvelurikoksesta tekee se, että pitämätön palvelulupaus sai valitsemaan asioinnin heidän kaupassaan eikä esimerkiksi veps. Minä nimittäin laitan pahan sanan asialle jos en saa maksamaani palvelua. Mutta vielä vähemmän niitä saa tehdä pojalleni. RÄYH!

Ei kommentteja: