Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

19.4.2012

OP-Kiinteistöt sotkee Porvoon

Päivittäisen työmatkareittini varrelle, Porvoon Pihlajatien varteen alettiin rakentamaan viime syksynä kaksikerroksisia asuintaloja. Paikka on aivan mainio, se on Jonasbackenin ja Humlan virkistysmetsien välissä. Tosin sitä minä olen ihmetellyt aikaisemminkin (katso allaolevan linki kuvareportaasia), että tarvitseeko sitä ehdoin tahdoin alkaa pystyynhomehduttamaan ihmisten tulevia koteja jo alusta alkaen:

http://perukangas.blogspot.com/2011/10/ennakkomarkkinoinnissa-nyt.html

Nyt, kun kaikesta huolimatta kevät koittaa ja lumetkin sulavat pikku hiljaa, ne paljastavat yllättäviä asioita. Rakennusjätteitä.
Kun katsoo toiselle puolelle Pihlajatietä, siellä on rakennustyömaa, se tämän kirjoitukseni alkupäässä mainittu. Rakennustyömaan vieressä seisoo kyltti, jossa rakennuttajaksi mainitaan Osuuspankkien kiinteistökeskus. Ympäristövastuuta?

1 kommentti:

Michael Perukangas kirjoitti...

Rakennusjätteet ovat edelleenkin paikoillaan, syyskuun lopulla. Kun laitoin asiasta palautetta rakennuttajalle, siellä reagoitiin asiaan välittömästi ja luvattiin välittää sana urakoitsijalle. Jään seuraamaan.