Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

18.10.2012

Heidi Hautala vierailee Porvoossa


Ministeri Heidi Hautala. Kuvalähde: Vihreät, tarkempi linkki alla.


 

Omistajaohjaus- ja kehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala vierailee ensi lauantaina eli 20.10. Porvoon torilla noin klo 12-12.30. Tule juttelemaan Heidin kanssa esimerkiksi siitä, miten kunnat voisivat olla eettisiä hankinnoissaan ja miksi näissä kuntavaaleissa on vastuullista äänestää Vihreitä eikä esimerkiksi Perussuomalaisia. Tästä aiheesta ministeri Hautala kirjoittaa enemmän allaolevassa linkissä:

http://www.vihreat.fi/blogit/heidi-hautala/perussuomalaisten-varjobudjetti-tarjoaa-kylmaa-kyytia-maailman-koyhimmille

Minä arvostan Heidi Hautalaa suuresti (kts. poliittiset esikuvani; linkki http://perukangas.blogspot.fi/2012/08/poliittiset-esikuvani.html ). Heidi ei koskaan ole unohtanut sitä, että politiikka on suoran kansalaistoiminnan jatke ja väline; tämän hän osoitti Eduskunnan lisärakennuksessa olisiko se ollut 2008 paikkeilla pidetyssä kansalaisvaikuttamisseminaarissa, jonne sain Keskuspuistosta tekstiviestin, jossa kerrottiin, että siellä oli parhaillaan puskutraktoreita. Kerroin heti saatuani tämän viestin seminaarissa esimerkkinä siitä, että minunkin mielestäni politiikka on kansalaistoiminnan jatke. Heidi Hautala keskeytti esityksensä soittaakseen kiinteistötoimesta vastaavalle apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurille, joka pysäytti puskutraktorit. Viimeistään silloin ihailin Heidi Hautalaa. Olen toki tehnyt hänen puolestaan töitä presidentinvaaleissakin.

Heidin lisäksi torilla voi tavata ehdokkaita kello 10 ja 13 välillä. Olen siellä minäkin.

Ei kommentteja: