Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

29.12.2012

Vapaavuori syyllistyi isänmaallisen teon yritykseen

En paljoakaan tunne ajankohtaisen telakka-gaten taustoja, enkä uskoisi olevani eturintamassa puolustamassa kokoomuslaista ministeriä, mutta se älyllinen epärehellisyys ja epäisänmaallisuus, jolla Jan Vapaavuorta ollaan listimässä siksi, ettei hän onnistunut saamaan omalle toimialalleen merkittävää laivatilausta, on kertakaikkisen vastenmielistä, kun kaiken lisäksi en nyt ole mitenkään yltiöpatrioottinen mies.

Pääoma ei tunne isänmaata. Työpaikat tuntevat. Ministeri Vapaavuori yritti juuri järjestää sellaisia Suomeen. Kun hallitus suoraselkäisesti kieltäytyi takaamasta korealaista varustamoa, tätäkin nyt ilmeisesti jotkut suvaitsevat pitää maanpetturuutena. Hävetkää Vapaavuoren arvostelijat epäisänmaallisuuttanne.

Ainoa, mihin Vapaavuori siis syyllistyi, oli epäonnistuneen isänmaallisen teon yritys. Mutta meillä Suomessahan ei saakaan elinkeinotoiminnassa epäonnistua.

Ei kommentteja: