Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

18.1.2013

Avoimempi Porvoo!Tule mukaan tekemään vallankumousta! Se, mikä on pieni askel sinulle, voi olla suuri harppaus jos ei nyt ihan ihmiskunnalle niin edes Porvoolle! Tule istuttamaan kukkia puistokadun varteen, vie naapurin koira ulos, tule tekemään lumiveistoksia, juttele yksinäisen vanhuksen kanssa, jaa vaikka ruokaresepti ja mikset saman tien kutsuisi maistamaankin, vie työttömäksi jäävä tuttavasi Helsinkiin tai edes Kuninkaanporttiin, ja muistathan myös hakea hänet sieltä takaisin!

Vallankumousta ei voi tehdä yksin. Siihen ei pystynyt edes Che Guevara. Siihen tarvitaan mukaan kaikki, ainakin kaikki sellaiset ihmiset, jotka uskovat, että oman maailmansa parantamisen voi
aloittaa ihan omilta kotikulmilta.

Vallankumouksen tekemiseen ei ole välttämätöntä kumota laillista yhteiskuntajärjestystä ihan hetkessä tai vaihtaa ihan kaikkia päättäjiä kertasoitolla. Eihän Roomaakaan rakennettu hetkessä. Voimme aloittaa vaikka sydänten vallankumouksesta, sellaisesta, jota jo viime talvena Pekka Haavisto yritti tehdä.

Miten tähän pääsee mukaan? Voit aloittaa tykkäämällä allaolevasta Facebook-sivusta. Saat sieltä lisää ideoita, ja omatkin ideasi ovat enemmän kuin tervetulleita!

https://www.facebook.com/pages/Avoimempi-Porvoo/528256633862192?ref=ts&fref=ts

Ei kommentteja: