Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

31.1.2013

Also Sprach Perussuomalaiset

Perussuomalaiset ovat tänään todistaneet seuraavaa:

- että Suomessa äärivasemmisto ei ole turvallisuusriski
- että Suomessa ei ole äärivasemmistoa
- että Suomessa on äärioikeistoa, ihan eduskunnassa asti. Yksi pääsky ei vielä tee kesää, mutta entäs kun niitä on ainakin kaksi? Perussuomalaisessa eduskuntaryhmässä vallitsee ikuinen kesä, kiitos mm. kansanedustajille Immonen ja Eerola. Enemmänkin luurankoja kaapissa on, mutta ei niitä kaikkia tarvitse esille tuoda.
- että Suomessa on eduskunnassa asti ihmisiä, jotka luulevat, että puhuminen (parlare) tapahtuu puukolla. Parlamentti on semmoinen paikka jossa puhutaan. Kyllä sen kai nimestäkin kuulee, parlare. On siellä perussuomalaisiakin. Kas kun eivät puukkoa parlamenttiin asti tuo.
- että Suomessa on lakeja säätämässä ihmisiä, jotka sekoittavat aseellisen päällekarkauksen joukkotappeluun. Pelottavaa.
- että vapaamuurarit eivät aja autoilla naisien päälle ja varsinkaan lähde sitten vielä Thaimaaseen.

Perussuomalaiset ovat tulleet todistaneeksi muitakin asioita, silleen rivien välissä. Tai ainakin ne todisteet pitää laittaa sinne rivien väliin jotta välttyisi joutumasta oikeudellisten tai ulkoparlamentaaristen toimien kohteeksi. Viimeksi kun näin tein, blogini joutui google-sensuuriin vuodeksi kantelun takia kun olin ollut poliittisesti epäkorrekti. Äärioikeistosta kirjoittaminen on tunnetusti ja todistetusti vaarallista. Li Andersson ja Mikael Brunila tulivat sen todistaneeksi, taas: äärioikeisto on turvallisuusriski. Dan Koivulaakso ei tainnut olla siellä tällä kertaa, ottamassa köniinsä. He's dan that before.

Perussuomalaiset käyttäytyvät kuin ne, jotka käyvät salaa tupakalla samalla moralisoiden toisia tai kuten jalkapalloilijat, jotka osaavat pysyä pystyssä vain toisella rangaistusalueella.

Suomessahan perussuomalaiset - tästä meinasi lipsahtaa u-kirjain vahingossa pois - ovat hakeneet tavaramerkkiä poliittiselle epäkorrektiudelle. On äärioikeistossa ennenkin osattu sekoittaa oikea ja vasen. Se on hämmästyttävää, ottaen huomioon sitä, että yleensä siihen tarvitaan peili. Eikä tarvitse kaivella sitä per.looksia esille. Kyllä se rumuus onnistuu vihervasemmistolaisiltakin, katsokaa vaikka tätä kuvaa:Vielä paljon paremman, osuvamman, nasevamman ja kattavamman kattauksen tarjoili tänään Heikki Sairanen, jonka blogikirjoituksen voi lukea klikkaamalla tämän bloggaukseni otsikkoa.

Ei kommentteja: