Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

21.8.2013

Bloggari usutti herra Hakkaraisen ulkoministerin kimppuun

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kirjoitti nettisivullaan maanantaina 20.8. mm. seuraavasti: "Olen muuten odotellut milloin ”imaami” Tuomioja liittyy Mursin kannattajiin. Todellisuuteen hän ei halua herätä, vielä."

Kumitonttu-niminen bloggari kirjoitti blogissaan lauantaina 18.8. mm. seuraavasti kirjoituksessaan "Tuomioja tukee Muslimiveljeskuntaa": Ulkoministeri Erkki Tuomioja on huolissaan siitä, että Egyptin armeija käyttää väkivaltaa islamilaista vallankumousta ajavien muslimien pysäyttämiseksi. Tuomioja olisi varmasti vuonna 1918 vaatinut talonpoikaisarmeijaa "pidätäytymään väkivallasta" ja "vaatinut kansainvälistä yhteisöä mahdollisimman voimakkaasti reagoimaan työväestön oikeuksien sortajia vastaan". On suoraan sanottuna häkellyttävää, että Tuomioja paljastaa avoimen sympatiansa islamistien vallankumouspyrkimyksille. Kun sosialistisia vallankumouksia ei Etelä-Amerikkaa lukuunottamatta enää missään tehdä, ovat HC-sosialistimme innoissaan islamilaisista vallankumouksista. Edes joku vielä jaksaa nousta vastustamaan länsimaista hapatusta!"

Lukevat perussuomalaiset kansanjohtajat siis blogeja. Vai mistä herra Hakkarainen on saanut päähänsä moista? Tapaus osoittaa että bloggarikin voi olla mielipidevaikuttaja. Vaikuttajan rooliin kuuluu kuitenkin vastuullisuus, mitä Hakkarainen ei muista, aivan samoin kuin bloggari ei muista, että sananvapauttakin pitää käyttää vastuullisesti, kylväessään Hakkaraisen sieluun epäilyn siemenen ulkoministerin toimintaa kohtaan, mutta mikä vielä vakavampaa, samalla lietsoo pyhää vihaa muslimeita kohtaan.

Ei kommentteja: