Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

16.11.2011

Kritiikin kritiikki on estetty

Maahanmuuttokriittisyys-termin ja sen kylkiäisinä itsensä brändänneet perussuomalaiset eivät kestä kriittisyyden kriittistä tarkastelua: sitä, että heidän argumenttejaan ja heidän tapaansa argumentoida nostettaisiin keskusteltaviksi. Sitä myös kyseenalaistamiseksi nimitetään. Tämän jouduin havaitsemaan blogatessani toissapäivänä tekstin, jossa tarkastelin rinnakkain kahden ideologian rakenteellisia ja sisällöllisiä yhtäläisyyksiä. Niitä yhtäläisyyksiä minä en keksinyt, vaan osoitin ne. Sylttytehdas löytyy katsomalla ihan siihen kuuluisaan peiliin.

Tästä peilin tarjoamisesta ei sitten ilmeisesti joku pitänyt, sillä mikään hakumoottori ei enää löydä kyseistä tekstiä. Blogissani se sentään on. Joku on ilmeisesti ottanut herneet nenään otsikossa olleesta kysymysmerkistä. Jos joku ei tiedä, mikä on kysymysmerkki, tiedoksi: kysymysmerkki ilmaisee kysymystä eikä esimerkiksi väitettä, missä tapauksessa käytettäisiin pistettä tai haluttaessa julistaa, huutomerkkiä.

Vaihdoin bloggauksen alkuperäisen otsikon "Ovatko persut kansallissosialisteja?" toiseksi "Työväenpuolue ilman sosialismia", nähdäkseni, saako Internetissä tarkastella poliittisia ideologioita, ja sensuroidaanko Internetissä tekstejä silkan otsikon perusteella. Itse tekstiin, jonka säilytin muuttamattomana, voi tutustua klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa.

Ei kommentteja: