Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

1.11.2011

Työsuojelutarkastukset ulotettava myös perussuomalaiseen eduskuntaryhmään

Mikä on yhteistä kristillisessä järjestössä ja perussuomalaisena kansanedustajan toimimisessa? Molemmissa on mahdoton toimia jos sattuu kuulumaan seksuaalivähemmistöön. Tähän antaa viitteitä Kotimaa-lehden verkkoversio, jossa Kansanlähetyksen torjuva homokanta johtaa työsuojelutarkastukseen. Hesarin tekemän jutun mukaan, Etelä-Suomen läänin työsuojeluviranomaiset saivat kimmokkeen tarkastukseen lehden haastattelusta.

Pitäisikö sitten myös perussuomalaisen puolueen eduskuntaryhmässä tehdä työsuojelutarkastus?

Pitäisi, ainakin, jos on uskominen herroja Niikko, Kettunen ja Hakkarainen. Mitä Niikko ja Kettunen oikein ovat menneet asiasta sanomaan? Sen voi tarkistaa klikkaamalla tämän blogitekstin otsikkoa. Saman vahvistaa Niikon haastattelu taannoisessa A-talkissa; tästä referaattini alla:

http://perukangas.blogspot.com/2011/10/homot-ovat-persuille-paarioita.html

Etelä-Suomen lääni, herätys!

Ei kommentteja: