Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

25.11.2011

Paavon hutipotku

Pidän Paavosta kovasti sekä ihmisenä, aktivistina että poliitikkona, enkä halua sanoa hänestä pahaa sanaa. Siis Arhinmäestä. Eilinen ns. pienten puolueiden presidenttitentti kuitenkin osoitti, että nyt on hän väärässä paikassa, roolinsa vankina. Ei ole Paavo koko totuus vasemmistosta.

Arhinmäki on aina ollut luonteva esiintyjä: tähän saakka on näyttänyt siltä, että hän on löytänyt luontevan tavan toimia vasemmistojohtajana kuitenkin säilyttäen oman katurosoisen aktivistiminänsä. Sekä näihin rooleihin että viimeisenä presidenttikampanjaan julistautuneen henkilön sopii erittäin hyvin lähteä liikkeelle haastaen, tarpeen tullen aggressiivisestikin.

Nyt tuli Paavolle kuitenkin hutipotku. Kun Paavo keksi heti tentin alussa syyttää Pekka Haavistoa Naton kanssa flirttailemisesta, ja kun häneltä kaivattiin tähän täsmennystä, hän alkoi puhumaan Lipposesta ja Niinistöstä. Eivät olleet Lipponen ja Niinistö mukana tuossa lähetyksessä. Siinä olivat Arhinmäen itsensä lisäksi Haavisto, Essayah ja Eva Biaudet.

Nyt oli kyllä käynyt niin, että olivat tainneet 60-lukulaiset rauhanpuolustajat käsikirjoittaa Paavon puhumiset ilman että olivat ottaneet selvää, mihin ohjelmaan oli Paavo menossa ja keiden kanssa. Ja Paavo ei ollut muistanut tarkistaa nuottejaan etukäteen. Kannattaa skarpata ennen kuin tulee sellainen vaikutelma ettei mukana olla tosissaan tai ettei hallita asioita. Pekka hallitsee.

Ei kommentteja: