Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

12.11.2011

Maisterisjätkä vaimentaa kansan äänen

Timo Soini on mies, joka on perustanut puolueen. Se puolue edustaa kansaa, 19% mandaatilla sataa prosenttia. Jos 19=100, joko Timo Soini ei osaa laskea tai sitten hän kannattaa harvainvaltaa.

Ei hän ainakaan demokratiaa edusta. Tästä käy osoituksena se, että Timo Soinin "ploki" on ainut tuntemani lajin edustaja, jota ei voi kommentoida. Timo Soinin näkemys kansan edustamisesta on siis se, että kansaa ei tarvitse kuunnella. Ja kun ei kuuntele, voi vallan mainiosti välttää myös keskustelemisen sen kanssa. Kansan. Ja silloin kun ei kuuntele eikä keskustele, voi vallan mainiosti elää sellaisessa kuplassa, jossa luullaan, että 19=100=1.

Soini panee palttua etelän medioille, sellaisillekin, jotka ovat valtakuntamme suosituimpia kun hän kieltäytyi Hesarin haastattelupyynnöstä (HS 12.11.2011; http://www.hs.fi/msn/kotimaa/Timo+Soini+leimaa+HSn+rasismigallupin+tarkoitushakuiseksi/a1305549219906). Sehän edustaa vain kansan enemmistöä. Sellaiselle voikin panna palttua, etenkin kun edustaa kansan vähemmistöä. Sellaista, joita ei tarvitse kuunnella. Sellaisia, joille näyttää hyvin sopivan mies, joka ei maisterisopinnoistaan huolimatta erota pronomineja "minä" ja "me". Ai niin, ei siihen tarvita maisterisopintoja. Ne oppii jo peruskoulussa.

Timo Soini on kansan ääni. Muita ääniä ei Soinilandiassa tarvita. Tällaista miestä minä en halua presidentiksi. Soinin plokiin pääsee klikkaamalla otsikkoa.

Ei kommentteja: