Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

9.12.2011

Kysymykseni presidenttiehdokas Soinille

Esitin presidenttiehdokas Timo Soinille seuraavan kysymyksen nettihesarissa, ja esitän sen täällä myös julkisesti:

Miksi olet pitänyt esillä Kreikan ja muiden talousvaikeuksiin joutuneiden maiden tukipaketteja enemmän kuin mitään muuta asiaa presidentinvaalikampanjassasi, vaikka EU-politiikkaa johtaa Suomessa pääministeri, ei presidentti, ja miksi et ole presidenttiehdokkaana esittänyt huolestuneisuuttasi Suomessa tapahtuvasta eriarvoistumiskehityksestä?

Heikkopäisemmälle näyttää siltä, että Soini on kiinnostunut enemmän ulkomaiden asioista kuin oman maamme asioista, vaikka se puolue, jota hän edusti ainakin vielä eduskuntavaaleissa, väittääkin tahtovansa hoitaa ensin "omat asiat" kuntoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ketä meinasit sitten itse äänestää? Jos saa udella. En tiedä presidenttiehdokkaista paljon mitään ja kohta pitäis olla jo äänestämässä... Saa nähä äänestänkö ketään.

Michael Perukangas kirjoitti...

Äänestän Pekka Haavistoa, koska hän soveltuu ehdokkaista selvästi parhaiten uuden ajan arvojohta-jaksi ja henkisesti avoimen Suomen edustajaksi ulkopolitiikassa. Hänen kokemuksensa kansainvälisis-tä sovittelutehtävistä tekee hänestä mitä sopivimman tehtävään; arvojohtajana hän soveltuu myös mainiosti esimerkiksi ja rohkaisijaksi sille, että Suomessa on tilaa elää ja olla vähemmistöjen (ja myös enemmistöjen). Pekka on luonteva niin kenraalien kuin boheemien kanssa. Kirjoitin tästä lisää bloggauksessani 19.12, katso allaoleva linkki:

http://perukangas.blogspot.com/2011/12/pekka-haavisto-on-minun-presidenttini.html