Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

9.5.2013

Kahvia ja pyöräilyä Porvoossa

Lauantaina 18.5. Porvoossa tapahtuu kahdella rintamalla, jotka tosin ovat melkein vierekkäin: tarjolla on kahvia sekä tietoa pyöräilystä.

Kahvila Vihreä hetki tarjoaa kahvia, teetä ja koetusti herkullisia vegaanisia leivonnaisia Runeberginpuistossa klo 12-17. Paikalla on myös vihreitä luottamushenkilöitä.

Aleksanterinkadun sillan kupeessa Porvoon Hyötypyöräilijät -blogin perustanut Jeremias Palomäki kertoo kello 12-16 perhe- ja tavarapyöräilystä ja esillä on myös erilaisia fillareita.

Ehdit mainiosti pistäytymään molemmissa tapahtumissa, sillä Runeberginpuistosta näkyy Aleksin sillalle. Ja toisinpäin.Kysy myös Jeremiakselta vinkkejä, miten fillari pidetään kunnossa. Ettei sille käy näin kuin näille kahdelle Porvoonjoesta kalastetulle yksilölle.

Ei kommentteja: