Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

31.5.2013

Terveisiä puoluekokouksesta!

Porvoonseudun Vihreiden kahden hengen delegaatio – minä ja Tuomas Green – edustimme Porvoota viime viikonlopun puoluekokouksessa Espoon Otaniemessä, joka jossakin vaiheessa lienee ollut Suomen vihrein kaupunginosa. Puoluekokouksessa tehtiin paljon henkilövalintoja: Ville Niinistö jatkaa puolueen puheenjohtajana ilman vastaehdokkaita.

Panu Laturi jätti 5 ja puolen vuoden puoluesihteeripestinsä, ja tilalle valittiin kolmesta hyvästä ja hyvin erilaisesta ehdokkaasta (Lasse Miettinen, Sallamaari Muhonen ja Timo Juurikkala) Lasse Miettinen. Lasse tuntee Vihreän järjestökentän ja hän on hyvin innostunut tehtävästään ja sitoutunut siihen, joten hänellä on hyvät eväät luotsata meidät voittoon eduskuntavaaleissa kevättalvesta 2015. Onnea Lasselle, vaikkakin ainakin minä kannatin Sallamaaria!Tuomas pitämässä puheenvuoroa elvyttävän talouspolitiikan puolesta, sellaisen, jossa uskalletaan investoida yrityksiä rohkaiseviin ja ihmisiä aktivoiviin pitkän tähtäimen sijoituksiin.

Uudeltamaalta oli kolme varapuheenjohtajaehdokasta – espoolainen Inka Hopsu, vantaalainen Siru Kauppinen och Kristian von Essen från Sjundeå. Minä kannatin Kristiania, koska tiedän hänet erittäin tehokkaaksi hänen toimiessaan Uudenmaan Vihreiden puheenjohtajana ja viime vuonna puoluekokouksen puheenjohtajana. Jag också ansåg som viktigt att vi skulle ha en synlig svenskspråkig profil. Varapuheenjohtajistokolmikon valinnassa puolue profiloitui maakuntiin, sillä varapuheenjohtajiksi valittiin jyväskyläläinen Touko Aalto, huittislainen Anne Bland ja joensuulainen Krista Mikkonen, joka ainoana kolmesta varapuheenjohtajasta jatkaa. Onnea heillekin!Dj:t Nanna Sumuvuori ja Tiia Vanhatapio.

Ei kommentteja: