Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

28.5.2013

Tukholman mellakoista on otettava opiksi

Kun pääministeri Kataisen mukaan Tukholman mellakoista on otettava opiksi, olen samaa mieltä. Niin on. Odottaisinkin vastuulliselta valtiojohdolta osoitusta vastuunkannosta ja johtamisesta.

Nyt kun Kataisen mukaan "Turvapaikan hakijoiden määrän pitää olla hallinnassa", en näe tässä vaatimuksessa mitään eroa siihen, mitä hänen puolueensa rydmanilainen siipi on esittänyt. Ja kun Kataisen mukaan maahanmuutosta pitää keskustella Suomessa laaja-alaisesti ja kiihkottomasti, "se ei kuitenkaan tarkoita hyssyttelyä", vaikka Katainen lisää, että "pahimpana vaihtoehtona hän pitää rasistisen keskustelun nousua pintaan".

Nyt valitettavasti jo pääministerikin sekoittaa maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin toisiinsa. Jos pääministeri Kataisella on esittää kansainvälisiä tai kotoperäisiä esimerkkejä laaja-alaisesta ja kiihkottomasta maahanmuuttokeskustelusta ilman hyssyttelyä, joka ei olisi rasistista tai josta ei olisi poikinut rasistisia ylilyöntejä, näyttäkööt nämä esimerkit.

Toivon muiden hallituspuolueiden sanoutuvan irti Kataisen löpsähdyksestä, ettei vaan käy niin, että Halla-Aho olisi ottanut hallituksen panttivangiksi, käyttäen Wille Rydmania bulvaaninaan. Jyrki, ei kannattaisi peljätä heitä näin paljon kun kyllä halla-aholaiset osaavat pelata itsensä oppositioon itsensä ihan itsekin.

Uutisen Kataisen lausumasta voi lukea klikkaamalla tämän bloggaukseni otsikkoa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

LOOOOOOOOOOOOOOL
Kas vain.Punavihermädättäjä lässyttelee taas rasismista.Hei ihan vaan tiedoksi että ensi vaaleissa äänestän jotain ADOLF HITLERin seuraajaa.En siis mitään persuja vaan kirjaimellisesti natseja.Saatte pellet jotain oikeaakin vinkumista..