Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

17.7.2013

Breznevkin oli homopropagandisti

Kun nyt homoseksuaalisen elämäntavan ihannoivassa valossa esittäminen on Venäjän laissa tulkittu ydinperheideologiaa rapauttavaksi ja huoltosuhteen romuttavaksi propagandaksi ja jopa kaikki homoseksuaalisiksi tulkittavat käyttäytymismuodot on kriminalisoitu, niin tästä on vedettävä johtopäätös: venäläisillä on niin traumaattinen suhde historiaansa, että kun kommunismi kielletään, samalla halutaan kieltää myös Breznev ja kriminalisoida hänet jälkikäteisesti:

Kuvalähde: xhaxhai.wordpress.com

Ainakin venäläisiltä poliiseilta vaaditaan harjaantunutta telepaattista silmää, jotta osaavat erottaa luonnolliset, miehisten miesten väliset tervehdykset luonnollisesta mutta "luonnottomasta" seksuaalisuuden ilmentymisestä tai sellaisen provokatiivisesta esittämisestä.Ei kommentteja: