Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

28.10.2011

Aivan ensimmäiseksi kiinnitin huomiota ihastuttavaan luonteeseesi

Helmi-(mikä se on?) nimisen luotettavana tunnetun, respektaabelin tutkimuslaitoksen tuoreen "tutkimuksen" mukaan - mikä oli otos ja millä menetelmällä tulos saatiin? - naiset kiinnittävät ensisijaisesti huomiota miesten lihaksikkuuteen, sitten lihaksiin. Lihaksia saa olla sopivasti, vaan ei liikaa. Yksi nainen luonnehti erityisesti, että hänen suosikkinsa ovat rock-henkiset pojat. Sitä en tiedä, onko hiuksissa voimaa vai ei. Simpsonilla sitä oli, siis kaikki voima hiuksissa.

Siitäkään ei tässä kyselyssä puhuta mitään, onko lihaksissa voimaa vai ei. Viis siitä, kunhan on lihaksia. Isäni on kertonut rakennustyömailla työskennellessään eräästä nuorehkosta, ison ylävartaliston itselleen hankkineesta mieshenkilöstä, joka yritti nostaa työmaalla ratakiskon. Hän hädin tuskin sai sen hievahtamaan. Sitten tuli työnjohtaja, 50+, 160 kg+ (joka ei ihan ollut kosherlihaa), joka nosti kiskon yhdellä kädellä kuin roskan. Eikä mies lihaksia tarvitsekaan. Jos on vaimo, joka nostaa viinikorit kun mies ne ensin ostaa. Tästäkin isäni on kertonut. Isäni on viisas mies. (Tosin, kaikessa nimessä minun on myönnettävä, että kaikkein ihailtavinta isässäni on se kun hän nuorempana kykeni nostamaan mummolassani käsivarsi suorana yhdellä kädellä puisia ruokapöytätuoleja).

Yksi suurimmista ja tärkein lihaksista myös miehillä - yllätys yllätys - on aivot. Siitä tässä kyselyssä ei puhuttu mitään. Luikuilla aivokimpuilla ei siis ole toivoa. Osa kyselyyn vastanneista, 6,8 prosenttia, kuitenkin väitti, että "komeus on kiinni muustakin kuin lihaksista."

Nainen 1:
– Miehen tulisi olla miehen kokoinen, ei luikku eikä pelkkä lihaskimppukaan. Ns. urheilullisetkin vartalot ovat usein mielestäni liian kapeita. Kookas vartalo olisi sopiva, mutta sen ei pitäisi silti olla pelkkää lihasta tai läskiäkään.
Nainen 2:
– Kaunein eli komein vartalo on normaali, terve ja ryhdikäs. Ryhti tekee sen. Rakkaasi on kaunis vähän vähemmälläkin, rakkaus antaa pisteitä lisää.

Ei edelleenkään ole puhetta aivoista. Ai niin, komeus oli kiinni muustakin kuin lihaksista. Tässä ei siis aivovoimistelutkaan auta. Koska ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, ainoa toive lienee sosiaalisuudessa: siinäkö siis, että osaa puhua naisilta jalat alta, pehmoisia aidon maailmanmiehen tyyliin, kotitekoisesti á la köyhän mielen Gabriel ja Auervaara samassa korpuksessa?

"Tutkimukseen" pääsee klikkaamalla otsikkoa.

Ei kommentteja: