Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

14.10.2011

Asiakas ei saa Etelä-Suomen linjaliikenteeltä hänelle kuuluvaa palvelua

Vaadin äskettäin Etelä-Suomen Linjaliikenne OY:lta korvausta taksimatkasta, jonka jouduin tekemään poikani kanssa Porvoosta lentoasemalle koska en koskaan kyennyt tekemään ainuttakaan havaintoa aikataulun mukaisen lentokenttäbussin liikennöimisestä. Kun minulle viitsi heidän asiakaspalvelijansa soittaa ja kertoa että he eivät tätä korvausta maksa, vaadin sitten myös kirjallista selvitystä siitä, miksi en ollut heidän mielestään oikeutettu tähän korvaukseen ja lisäksi vaadin kirjallisia menettelytapaohjeita jotta osaisin vast'edes välttää moisen.

Saamani meriselityksen mukaan vain heidän asiakkaansa ovat heidän mielestään oikeutettuja saamaan heiltä selvityksen heidän palveluistaan. En tietenkään ollut heidän asiakkaansa. Miten olisin voinut olla kun bussia ei ollut? Tässä bussifirma puhuu itsensä nyt bussiin, eikun pussiin. Ilmeisesti kyseisen yhtiön käsityksen mukaan se, että ei ole bussia, tarkoittaa sitä, että bussi on. Bussifirman episteeminen näkökulma on vähintäänkin eriskummallinen. Tai sitten he ajavat näkymättömiä busseja. Elleivät peräti olemattomia.

Bussifirman mielestä ilmeisesti ei ole tarpeen pitää kiinni asiakkaista, edes kuvitteellisista saati hankkia uusia. Saati palvella heitä.

Ei kommentteja: