Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

8.2.2012

Lisää lasikattoja murrettaviksi!


Suomi on jo pitkään muuttunut avoimemmaksi, aina Kekkosen ajan loputtua. Kun Tarja Halosesta tuli presidentti, rikkoutui ainakin kaksi lasikattoa: naisen ja avoliitossa eläneen oli mahdollista tulla valituksi maamme korkeimpaan virkaan. Nyt jo oli melkein mahdollista, että rekisteröidyssä parisuhteessa elävän olisi mahdollista tulla presidentiksi. Jäljellä on kuitenkin vielä lasikattoja murrettavaksi.

Olen kuullut norjalaisystäviltäni, että he ovat aloittaneet tunnustelun yhteispohjoismaisten elinten kautta Suomen valtiosäännön muuttamiseksi sellaiseksi, että tänne voitaisiin saada maahanmuuttajataustainen, vieläpä tummaihoinen presidentti. Tätä valmistelee Scandinavian Hammers -niminen pohjoismainen veljeskunta. Samassa yhteydessä kansalaisuuslakia muutetaan siten että Suomen kansalaisuuden saamista nopeutetaan. Carlton Cole presidentiksi!

Finland har hatt en kvinne som president og nesten hade en homoseksuell. Men landet vårt er fortsatt ikke øppet nok. Jeg har hørt fran norske vennene mine at de har begynt a formidle med samnordiske organer å endre lovstiftingen i Finland slik å det vil bli mulig å få en president til Finland med innvandrerbakgrunn. Det forbederedes av Scandinavian Hammers brødreskapet. Carlton Cole for president!

Kuvalähde/kilde: www.whufc.com

Ei kommentteja: