Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

10.2.2012

Musiikillinen raideri

Presidentti on julkistanut virallisen kampanjasoittolistansa ja samalla tullut keksineeksi uuden yhdyssanan. Ei, en puhu presidentti Niinistöstä tai sydänten presidentti Haavistosta. Puhun presidentti Obamasta, jonka raideriin kuuluu Springsteeniä, Ricky Martinia, U2: ta ja sellaista jota tämä setä ei tunnista.

Julkistan nyt virallisen kampanjasoittolistani pyrkiessäni julkisiin tehtäviin. Tämä tiedoksi tukiryhmälleni ja myös kaikille mahdollisille ja mahdottomille kannattajilleni, jotta tietävät, mitä musiikkia joutuvat välttelemään:
- Miles Davis: Gil Evansin kanssa tehdyt levytykset
- John Coltrane: Heavyweight Champion -kokoelma
- Gotan Project: la Revancha del Tango ja Lunatico
- valikoima argentiinalaisia tangoja, ml. Astor Piazzolla
- Pelle Miljoona: Moottoritie on kuuma
- Hassisen koneen tuotanto
- Derek and the Dominoes: Layla and other assorted love songs
- Specials: More Specials
- Anton Bruckner, Gustav Mahler, Ludwig van Beethoven, Jean Sibelius, Johannes Brahms, Piotr Tsaikovski ja Robert Schumann: Sinfoniat
- Ludwig van Beethoven: Pianosonaatit no 1-32
- Ludwig van Beethoven: Pianokonsertot no 1-5 (Wilhelm Kempff, Berliini filharmonikot joht. Paul van Kempen. Myös Ferdinand Leitnerin kanssa tehty uudempi levytys käy.)
- Georg Friedrich Händel: Concerto grossi op. 6 (The English Concert, joht. Trevor Pinnock)

Olen kohtuuden mies, ja tällä raiderilla voin vetää sekä kunta- että eduskuntavaalit. Presidentillisiä asioita ovat mielestäni Aki Yrjänän sienikeitto, punaviini, uiminen ja livejousikvartettimusiikki, ja ne edellytän vasta presidentinvaalikampanjassa.

Barack Obaman soittolistan voi katsoa klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa.

Ei kommentteja: