Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

26.9.2008

205 - tehokas kuin autoNäissä vaaleissa se numero, jota kannattaa äänestää, on 205. Miksi? Siksi, että se on 17 X 12 +1. Olisin ottanut mieluummin numeron 204, mutta hyvä näinkin. Tieto ehdokasnumerosta tavallaan konkretisoi ehdokkuuteni.

Mitä numeroni sitten edustaa? Kun googlettaa numeroani, miltei kaikki viitteet liittyvät erääseen henkilöautoon. Parempi tietystikin olisi ollut, että numero olisi tuonut mieleen itselleni luontevimman liikennevälineen, polkupyörän.

Huomenna lauantaina minut voi bongata Meilahti-päivästä, Valpurinpuistosta joskus kello 11 ja 16 välillä.

Sunnuntaina osallistun puolimaratonille Pääkaupunkijuoksussa, jonka sekä lähtö että maali ovat Pirkkolassa. Kun lähtö tapahtuu klo 13.15, lienen maalissa joskus vähän kolmen jälkeen.

Maanantaina olen elokuvateatteri Andorrassa alkaen klo 17. Andorrassa esitetään lyhytelokuvia, joista yhdessä esitän kunnallispoliitikko Taisto Suomalaista yleisten teiden ja kaupunkisuunnittelemattomuuden lautakunnasta.

Tiistaina 30.9 vierailen Kumppanuustalo Horisontin tiistaikahveilla kello 14, osoitteessa Vellikellontie 4.

Alla kuvia vaalikentiltä viime viikkojen ajalta:

Kannelmäen maalaismarkkinahumua.


Töölön ehdokaskävelyltä Hesperian puistosta.


Vesa Virri.


Sam Makkonen juuri ennen haastatteluaan A-studioon.


Minä, Vesa ja kaksi Pekkaa (Haavisto ja Sauri)


JK: Päivän paras tieto oli se, että Kerava perusti perintömetsän. Tässä tapauksessa kyse on siitä, että Kerava suojelee arvokkaimmat lehtonsa ja kuusikkonsa; perukankaat jäävät edelleenkin lainsuojattomiksi.

Ei kommentteja: