Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

16.1.2012

Presidentti Haaviston vaalivalvojaiset Porvoon Sohossa 22.1.

Bar Sohoon käydään sisälle tämän talon oikeasta kulmasta. Myöhään illalla sen "salakapakkaan" on myös "salaovi", joka avautuu kun lähtee kävelemään muutama kymmenen metriä tämän talon vasenta laitaa.

Tervetuloa juhlimaan vihreää presidenttiä, Pekka Haavistoa, Porvoon parhaaseen klubiin, Bar Sohoon sunnuntaina 22.1. alkaen klo 20! Sana ja estradi on vapaa spontaaneille esityksille kaikissa kulttuurimuodoissa. Soho löytyy osoitteesta Mannerheiminkatu 20 (Manskun ja Kaivokadun kulmasta), WSOY-talosta. Järjestää Soho/Porvoon Seudun Vihreät.

Muita Sohon tapahtumia voi makustella klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa.

Huom: me valvomme, siinäkin tapauksessa että kaikista odotuksista huolimatta tarvittaisiin vielä toinenkin kierros eikä Pekkaa valittaisikaan suoraan presidentiksi. Tapahtumaa ei siis peruta mistään hinnasta!

Ei kommentteja: