Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

19.1.2012

Millaisia ovat presidentti Haaviston kannattajat?


Allekirjoittanut, entinen Länsi-Helsingin Vihreiden pj Vesa Virri ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri Pekan kanssa Helsingin Munkkiniemessä kesällä 2008. En ole tarkistanut, kannattavatko muut kuvassa näkyvät miehet Pekkaa, mutta valistunut veikkaukseni on että kannattavat.

Jos tulet Porvoon linja-autoaseman päätyyn tulevana lauantaina 21.tammikuuta klo 9 ja 15 välillä, näet, millaisia ihmisiä kannattaa Pekka Haavistoa presidentiksi. Voit samalla nauttia kupposen kuumaa mehua ja keksejä heidän kanssaan ja puhua mieltäsi askarruttavista asioista tai vain politiikkaa, myöskin heidän kanssaan! Saat kuulla vähintään miljoona hyvää syytä äänestää Pekkaa toisella kierroksella!

Ei kommentteja: