Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

23.1.2012

Pekka Haaviston kampanjointia Porvoossa


Nyt on kaikkien aikojen mahdollisuus tehdä todellista historiaa! Historia riippuu kuitenkin meistä, ihmisistä. Pekan Porvoon kampanjatiimi on jo nyt onnistunut avaamaan ovensa hyvällä menestyksellä yli Vihreän puoluepolitiikan, ja tosi hyvä niin!

Pidämme kolme tilaisuutta kahden viikon aikana. Lundinaukiolla jaamme lämmintä kättä, kuumaa mehua, keksejä, Pekan materiaalia ja mahdollisuuksia kuulla lukemattomia syitä miksi Pekka on paras. Lundinaukiolle mennään ensin ensi lauantaina (28.1.) klo 10-14. Mukana menossa kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto.

Vapaaehtoiset ilmoittautukoot allaolevaan linkkiin Doodle-kyselyyn (linkkiä ei voi suoraan klikata vaan se pitää kopioida ja maalata uuden internet-ikkunan osoiteriville):

http://www.doodle.com/ggdwdtis9awp5gtf

Sitten mennään Näsin S-Marketin aulaan perjantaina 3.2. klo 14-18:

http://www.doodle.com/cnpvrb6hhsr7vymq

Lundinaukiolla repäistään vielä kerran, vaalipäivän aattona eli lauantaina 4.2. klo 10-14. Mukana myös Vasemmistoliiton Jussi Saramo:

http://www.doodle.com/sz29aaz9z8hr66vu

Sinne yritetään saada tunnettuja vihreitä (ja ehkä muitakin) poliitikkoja vetonauloiksi, musiikkia ja ruokaa!

Porvoon paras klubi, Bar Soho on edelleen hengessä mukana. Tulevana sunnuntaina eli 29.1. klo kuudesta eteenpäin sen "pääpuolella" on Pekka-klubi, jonne kerätään nimellistä 5 € kannatusmaksua. Sinne koetetaan saada tietysti livemusiikkia ja ehkä muuta taidepitoista ohjelmaa. Tästä vielä myöhemmin lisää. Sitten varsinaiset vaalivalvojaiset pidetään myös Sohossa, alkaen 19.30 vaali-iltana eli sunnuntaina 5.2.

Erillisistä tilaisuuksista ilmoitellaan tarkemmin tässä blogissa yksityiskohtien täsmennyttyä.

Pekka on liikkeellä murto-osalla Niinistön vaalibudjetista. Klikkaamalla tämän bloggauksen linkkiä saa tietää, miten Pekan kampanjan hyväksi voi lahjoittaa.

3 kommenttia:

Katja Anttonen kirjoitti...

Moi, eikös ollut puhetta, että tuo ensimmäinenkin tapahtuma olisi sunnuntaina 29.1. vai ymmärsinkö väärin?

t. Katja

Pinja Havukainen kirjoitti...

Jockelta voisi kysyä, jos vaalipäivänä sais ison puolen screeneineen käyttöön, kuten viime eduskuntavaaleissakin. Viime sunnuntaina oli Sohossa ihanan tiivis tunnelma, mutta istumapaikkoja silti vähän heikosti. Iso puoli voisi toimia vähän paremmin tilana ja äänentoiston puolesta. :)

Michael Perukangas kirjoitti...

Niin voisikin. Kysyn kun kerran asun vastapäätä.